Обвиниха звезда от турския сериал „Завинаги“ в секс тормоз

Прочитания 13316
0 0

Звезда от „Завинаги“ (İstanbullu Gelin) замесена в секс-скандал.

Актьорът Фатих Койуноулу, когото българските зрители познават като колоритния Акиф от семейната драма, бе обвинен в упражняване на сексуален тормоз над жена, с 10 години по-млада от него.

Съдебен иск срещу Фатих Койуноулу е бил заведен от неговата колежка актриса Седа Чакмаксой.

По нейни свидетелства тя е станала жертва на сексуален тормоз от негова страна.

Двамата се запознали в нощно заведение в истанбулския квартал Кадъкьой и щом научили, че практикуват една и съща професия, излезли навън, за да разговарят на по-тихо и спокойно място. За такова сметнали сградата на театъра, в чието управление Фатих е съдружник, където продължили срещата си. Разговаряйки за театър и изкуство обаче, Койуноулу понечил на целуне Седа Чакмаксой и се държал неприлично под влияние на алкохол. Тя отказала и се отдръпнала, но настойчивостта на актьора я принудила да напусне сградата. Преследването от страна на Фатих спрямо Седа продължило и навън.

На първа инстанция съдът в Истанбул отхвърли иска на Седа Чакмаксой за задържане под стража на Фатих Койуноулу за недостатъчно доказателства. Освен това обвиняемият артист се защити с факта, че само четири дни след въпросната вечер двамата със Седа са се срещнали отново на по кафе, без да е имало проблем помежду им. Делото ще продължи на следваща дата, когато ищцата отново ще може да предяви лишаването от свобода на актьора за 10 години.

Превод и редакция: Тодор Стефанов, News24sofia.eu

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Екшън в София: Мъж с криминални регистрации скочи на полицаи...

Мъж е зад решетките за хулиганство в София, предаде Glasnews.bg. Арестуваният е буйствал в заведение „Пикник“ в столицата, но това не е всичко. След като крещял, налитал на бой на клиенти и блъскал масите в обекта, мъжът не спрял с бурното си поведение и при отвеждането си от полицията. Задържаният […]