Няма напрежение между БСП и Радев, уверява Свиленски

Views 8756
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Никакво измиване на ръце няма със служебния кабинет. Само преди 3 дни на масата на парламента беше предложена програма за излизане от кризите. За съжаление мнозинството, което не иска да има парламент, а да има хаос и разруха, победи в 47-то Народно събрание„. Това заяви председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски пред БиТиВи.

БСП се готвили за друг тип тържества на Бузлуджа, но в крайна сметка отиват на предсрочни парламентарни избори. Служебният кабинет има задачите освен да проведат изборите, да решат кризите в държавата, посочи Свиленски.

БСП знае как да процедира след предсрочните избори през октомври месец. Решението как ще се явят социалистите на изборите, Националният съвет на партията ще реши в близките дни. Относно другите партии, ИТН показали, че са ненадежден партньори и Свиленски съветва никоя партия да не прави коалиция с партията на Слави Трифонов. Коалиционното управление е трудно управление и е управление за политици, а не за държавници и интриганти, заяде се Свиленски с ИТН.

БСП няма да мълчи, когато се посяга върху постиженията и усилията да направи правителство с третия мандат. Свиленски увери, че няма напрежение между БСП и президента Румен Радев.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Мирослав Иванов: Натискът от опозицията беше изключително тежък

„Има леко разочарование за нас, защото имахме желание да свършим работа. Натискът от позицията беше изключително тежък през последните 8 месеца„. Toва заяви в специално интервю за БиТиВи след края на работата на 47-то Народно събрание временно изпълняващият длъжността председател на парламента Мирослав Иванов. За ПП било много сериозно предизвикателство […]