Нинова възпроизведе модела „Борисов“, заяде се Манолова

News24sofia.eu
Views 28720
0 0

Четворната коалиция, идвайки на власт, смени десетки и стотици хиляди кадри на партиен принцип, с което Нинова възпроизведе модела на Бойко Борисов. Борисов използваше своите партийни калинки, Нинова уволни едни и назначи други, верни на нея. Този модел просто трябва да бъде изкоренен.

Toва заяви лидерът на партия „Изправи се, България!“ Мая Манолова в отговор на въпрос – реваншистки или експертен е по-скоро служебният кабинет, при положение, че от БСП вече ги обвиниха в партийни уволнения.

Коментарът си тя направи, след като организира своеобразна акция пред столична бензиностанция със стадо овце заради високите цени на горивата.

По думите ѝ служебният кабинет трябва да предприеме действия в интерес на гражданите. Служебното правителство показа решимост по отношение на газа и газовите доставки, посочи Манолова.

Време е хора, професионалисти, грамотни и експерти да поемат управлението на държавата. Стига експерименти, призова Манолова.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Русия изгони 14 български дипломати

Посланикът на България в Москва Атанас Кръстин е бил извикан в руското външно министерство, където му е била връчена нота за обявяване на 14 служители на дипломатическите мисии и консулските служби на България в Русия за персони нон грата. Това се казва в съобщение на руското външно министерство, цитирано от

Read More »