Нинова станала санитар-доброволец в COVID отделение?

Прочитания 3419
0 0
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова стана санитар-доброволец в COVID отделението на бившата Окръжна болница в София, пише „24 часа“.

Въпреки желанието за анонимност, предпазния костюм и маската, които я променяли до неузнаваемост, соцлидерката е идентифицирана. Пациентите разпознали нейния глас докато сменяла чаршафи в една от стаите.

Нинова се занимавала с изхвърляне на биологични и болнични отпадъци, дезинфекцирала отделението. Сред ангажиментите й на санитарка-доброволец влизало и грижи за пациентите, включително и хора в терминална фаза.

Припомняме, Корнелия Нинова преболедува преди месец COVID-19. Дни след това обяви, че ще се стане доброволка, но отказа да разкрие подробности. Нейни съпартийци от най-близкия й кръг не били запознати с детайлите около мисията й на доброволка.

След това БСП изпрати депутати лекари и учители да помагат по регионите.

Припомняме също, че кметът на Свищов Генчо Генчев влезе като доброволец в COVID отделение, но дни след това трябваше да го лекуват като пациент.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Ваксините срещу COVID-19 не били тествани върху рисковите групи

Към ваксините срещу COVID-19 трябва да се подхожда рационално, а не емоционално. Това заяви пред bTV имунологът от БАН доц. Андрей Чорбанов. По негови думи разпространението на коронавируса ще бъде ограничено и по естествен път. С имунизации обаче този процес щял да е по-бърз. Той обясни, че при голям процент

Read More »