Нинова пак разби ДБ и „Мутрите“, този път подпука и Слави, очаква остра реакция! (ВИДЕО)

Трите партии УЖ искаха смяна на модела, много бързо истината започва да излиза наяве, заяви лидерът на БСП

Прочитания 6247
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Светломир Стоянов/

В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват „новите“ партии. Едно от най-важните неща в политиката е да си последователен и принципен“, това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в личния си фейсбук профил.

БСП внесохме мораториум правителството на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове. „Има такъв народ“ , „Изправи се! Мутри, вън!“, „Демократична България“ и ДПС гласуваха „против“. (Първите три партии УЖ искаха смяна на модела)“, допълни Нинова.

Информационна агенция News24sofia.eu припомня, че и в петък лидерът на БСП разби „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“, а ГЕРБ я аплодираха.

След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова. Стар трик – като не искаш нещо да стане – да търсиш процесуални номера. Някои от „новите“ си позволиха да нападат БСП в желанието си да изпъкнат. А сега вече са се засилили да внасят мораториум от свое име. Очевидно в паника от гафа. През това време правителството в оставка продължава да раздава, назначава и продава. И други странности станаха през първите два парламентарни дни. Атакуващите с лодка „Росенец“ избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата“, заяви Нинова.

News24sofia.eu припомня още, че в петък стана ясно, че скандален участник от реалити предаването „Биг Брадър“ също ще прави бюджета на България.

Много бързо истината започва да излиза наяве. Очаквам остра реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината. Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега“, заяви Нинова часове, след като обяви, че партията й ще подкрепи правителство, съставено от „Има такъв народ“, но под условия.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Основател на паравоенна група се призна за виновен за щурма срещу Капитолия

Първият, който сключи споразумение с прокурорите...