Нинова не се впечатли от посещението на Лаура Кьовеши

Views 20006
0 0
корнелия-нинова
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Нямаме предвидена среща с европейския прокурор Лаура Кьовеши. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.

Нека да приключи визитата, да изчакаме да приключи преди да коментирам, уточни Нинова.

По думите й социалистите са подготвени да дадат няколко сигнала на европейския прокурор – сигналът за Ларгото, АПИ и строителството на пътищата. Не виждаме нещо извънредно, напълно нормално е да направи обиколка сред европейските държави, категорична бе Нинова.

Дано служебният кабинет и ЦИК да си свършат работата. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на въпрос дали вижда нещо притеснително за предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

По думите й притеснителни са сигналите от разговорите между ЦИК и „Сиела Норма“ за закупуването и доставката на машините за гласуване. Нека да изчакаме и да видим как ще бъде решен въпросът. Трябва да се положат всички усилия да се изпълни законът такъв, какъвто е, настоя Корнелия Нинова.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП настоява за разследване докрай на масовото престъпление „чума в Странджа“

Справедливост има, но трябва да има и възмездие