Нинова гласува, а БСП започва разговорите за правителство от утре

News24sofia.eu

Нинова е оптимист за 47-ото Народно събрание

Views 30278
0 0
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова гласува на президентските и парламентарни избори в 25-то основно училище „Петър Берон“. Нинова е гласувала за стабилна президентска институция и институция, която дава сигурност, която обединява и която дава посоки.

Тя е гласувала също за промяна, стабилност, предвидимост и предсказуемост, разумни решения и разумни хора, които знаят как да овладеят COVID кризата и да знаят, че има държава, която стои зад тях.

Нинова е оптимист за 47-ото Народно събрание, защото в тези тежки моменти било важно да има работещ парламент и стабилно правителство. Според нея трябва да бъде съставено мнозинство, което да приеме един социален бюджет за 2022 г. , който да стабилизира икономиката, да помогне за овладяване на COVID кризата и намаляване броя на болните и починалите.

Нинова е сигурна, че броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласуване е доброто, че няма да бъде манипулирано и ще бъде истинско. За това БСП са подкрепили броенето на контролните разписки.

Нинова опроверга, че БСП има договорки с ГЕРБ и ДПС за съставянето на правителство. Нинова е готова на разумни решения с разумни компромиси.

На въпрос дали ключът за съставяне на правителство ще е в БСП, Нинова заяви, че от утре нататък социалистите започват разговори за правителство. Нека видим днес резултатите, настоя тя.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Трима загинали след пожар в COVID отделението на болницата в Сливен

Избухнал е пожар в COVID отделението в общинската болница МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен, има трима загинали, съобщиха Нова телевизия и bTV. Загиналите са пациенти. Няма обгазени. Сигналът за пожара е получен около 2.40 тази нощ. Два екипа на противопожарната служба са изпратени, като е установено, че гори COVID отделението на целия

Read More »