Николай Радулов: Службите ни не са на нивото на войната в Украйна

Екип на News24sofia.eu
Views 58246
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Българските специализирани служби не са на нивото на ситуацията за конфликта Украйна – Русия. Службите са в абсолютно същия вид, в който бяха преди две години, изпълнени с некомпетентни кадри„. Това заяви заместник-председателят на Комисията по вътрешен ред и сигурност и депутат от „Има такъв народ“ Николай Радулов пред БТВ.

По думите му никакви промени не са се осъществили, освен в ръководството на ДАНС.

Радулов посочи, че част от ръководителите, привърженици на миналото управление, вече заплашват останалите, чеситуацията ще се смени и ще има ви изгоним всички, като ще има и наказателно преследване„.

Според Радулов трябва да има строги мерки за кадровото обезпечаване на спецслужбите, защото в този си вид са непроизводителни и неработещи.

Примерът, който той даде, е изграждането на „Балкански поток“ – няма никакъв материал от спецслужбите за проекта.

Балкански поток“ е в полза на Путин единствено, строен от руски строителни компании, охраняван от частни руски организации. Струва ни 3 млрд. – прекрасна помощ за Путин, повече отколкото сме дали за изтребителите, които не сме получили.“

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Франция изпрати елитни части в Киев, за безопасността на посолството си

Франция изпрати елитно подразделение в Киев, за да подсили безопасността на посолството си в украинската столица, каза източник от сигурността пред АФП. Елитни тактически сили на френската жандармерия, каза източникът. Те се присъединяват към петте постоянни служители на GIGN на посолството, чиято задача е да защитават посолството и неговия персонал […]