Независимите подкрепят Рашков за шеф на КПКОНПИ

Views 3309
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Утре до края на деня напусналите ИТН ще се произнесат по мерките на бившите си колеги към управленската програма.

Това стана ясно от брифинга на Радостин Василев след разговорите с БСП.

Много скептично настроени сме към диалогичността на ИТН, каза той.

Познавам характера на партията, подчерта Радостин Василев. Той не изключва втори взрив, предизвикан от хората на Слави Трифонов. Василев не е поставял условие да остане министър.

Някои от напусналите ИТН нямало да подкрепят кабинет с министри на ИТН. За независимите е важно да има стабилно мнозинство, което да осъществи реформите. Те са за кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Те нямали контакт с напусналата Възраждане Елена Гунчева.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

На Нинова й светят предупредителните лампи в преговорите

Целта ни е много по-голяма от личните противоречия и его. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след разговорите с независимите народни представители и спортния министър в оставка Радостин Василев. Има висока степен на съгласие за програмата, отчете тя. Всичко е преодолимо стига да има добра воля, изтъкна червеният водач, […]