Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Независим депутат се подложи на детектор на лъжата (СНИМКА)

Купуването на депутатите е престъпление и трябва да бъде преследвано с цялата строгост на закона. Обявяването, че има купени депутати е толкова голямо престъпление, колкото самото купуване на народни представители.

Това заяви бившият депутат от ИТН и понастоящем независим Георги Георгиев на брифинг в парламента.

Той увери, че отцепилите се бивши депутати от ИТН не са купени. Той се е подложил на полиграфско изследване, като всички въпроси от полиграфа, които били: Получавали ли сте пари и получавали ли сте обещания за министерски постове от Кирил Петков, отговорът от изследването бил – не. Прокуратурата и главният прокурор да поискат доказателства от всички тези, които са ги обвинили, че са купени и да им бъде потърсена наказателна отговорност, настоя Георгиев.

Отцепилите се депутати от ИТН ще гласуват против вота на недоверие.

Темата със Северна Македония е измислена, а темата за МРРБ много пъти била коментирана, посочи Георгиев.

Иво Атанасов настоя медиите да накарат Тошко Йорданов и Слави Трифонов да застанат на детектора на лъжата. ИТН създават хаос и дестабилизация, изтъкна Атанасов и добави, че проблемите са в ИТН, а не при независимите депутати.

Ивайло Христов е сигурен, че вотът на недоверие няма да мине, като очаква още депутати от ИТН да се присъединят към независимите народни представители.

Малко след брифинга на депутатите в НС от пресслужбата на „Продължаваме промяната“ разпространиха и данните от полиграфското изследване на депутата.

От ПП посочват, че с теста Георгиев е искал да опровергае твърденията на представители на „Има такъв народ“, че са му предлагани пари и пост, за да напусне партията и да стане независим депутат. „Неговото изследване е публично и той иска с него да защити своето име и чест“, изтъкват от „Продължаваме промяната“. Цитират и заключението от изследването: „Не е установена значима психофизиологична реактивност от страна на изследваното лице на релевантните въпроси в теста.“

Георгиев предлага всички депутати от ИТН да се подложат на детектор на лъжата, за да стане ясно дали са останали в партията по собствена воля или им е оказван натиск.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Живко Коцев е обвиняем за участие в престъпна група (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБЗОР)

Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е привлечен...

Първо в News24sofia.eu! Откриха амфетамини в КАТ-София

ИА News24sofia.eu потърси за коментар пресцентъра на МВР за официално потвърждение на новината, но засега коментар бе отказан

Създателят на Telegram в първо интервю от 7 г.: Полиция опита да ме пречупи в Русия, а ФБР – в САЩ (ВИДЕО)

"Ако поискаме от всеки да вземе страна, няма да съществуват компромисите, а така ще се окажем на много опасно място", предупреждава Павел Дуров пред американския журналист Тъкър Карлсън

Виктор Русинов: Падам си по боклуци

„Мистър България 2021“ Виктор Русинов разкри тъмната си токсична...

Синът на Деси Цонева показва средни пръсти

Синът на чернокосата тв кулинарка Деси Цонева показва средни...

Заплашиха певицата Прея с убийство в София

Заканата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор, сподели още изпълнителката

Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС

Мацката имала солидни връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди

Певицата Дебора поиска прошка в храма след пиянската изцепка на пътя

В църква влезе певицата Дебора, която през миналата седмица...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ударите по енергийни обекти – Русия принудена да мъсти за рафинериите

Тази нощ руските войски отново атакуваха енергийна инфраструктура в няколко...

Русия се надява обстрелът срещу Запорожката АЕЦ да спре

Постоянният представител на Руската федерация към международните организации във...

ПЪРВО В News24sofia.eu! Има задържан за стрелбата в софийския квартал „Люлин“ 4

Според неофициална информация на News24sofia.eu е стреляно с въздушен пистолет

„Хамас“ иска примирие, за да открие заложниците в Газа

Високопоставен представител на "Хамас" заяви в четвъртък, че само...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img