https://www.gerb.bg/bg

News24-7.bg се гаври с човешка трагедия за лична употреба! (ВИДЕО)

News24-7 окраде историята на Арша Йорданова, която първо News24sofia.eu разказа с цел рейтинг. Позападналата медия на жената на убития Паруш Парушев явно е решила да събере зрителско съчувствие като разкаже по доста нескопосан начин трагичната история на една майка, която губи детето си. Защото това продава, нали колеги. Сега се сетихте за тази майка, къде бяхте, когато най-силно я болеше? А историята на едно сираче, което губи детето си в лабиринта на здравеопазването събира лайкове. Не че нещо, но не звучите искрено. Още по-грозно е да се правите на застъпници на страдащите, нападайки лекарите и заплашвайки ПиАра на „Пирогов“. Нека не забравяме, че всички сме пациенти. Един ден на всеки може да се наложи да разчита и да остави живота си в ръцете на тези, които сега хулите.

А каква е историята на Арша Йорданова:

Арша Йорданова губи сина си Марин след боледуване. Детето вдига температура, тя успява да я свали, но после му става зле. Отиват в соешниа кабинет, където чакат. 20 минути преди неговия ред детето получава гърч. В кабинета установяват, че детето е с температура 40,5 градуса. Пращат ги в противошокова зала. Престоява там 2 часа, след което й го връщат дезориентиран, напълно неадекватен. Следва прием в педиатрията, където са в една стая с още 3 деца и майките им. През това време детето повръща, но в епикризата пише, че е спал. Една от майките, която е била с нея споделя, че детето е изглеждало плашещо. В стаята е имало суматоха, защото другите деца са били по-големи и са осъзнавали, че Марин не е добре. Според нея детето не е трябвало са бъде в обща стая. Самите майки също са били изпълнени и при всеки пристъп на детето са викали лекар. Медиците и сестрите били възмутени, че за пореден път някой ги вика. Самата Арша въпреки ужаса е осъзнавала, че нещо с детето й не е наред. Стига се до там, че детето повръща и кръв. Едва тогава й казват, че състоянието му е критично. После й обяснили, че е с полиорганна недостатъчност, няколко диагнози поставят на Марин, но нито една не е потвърдена.

По документи Пирогов са чисти„, казва Арша, която търси ИСТИНАТА за смъртта на детето си.

Моето слабо място за моите деца„, откровена е тя. Медията се сеща да разпита Арша и за семейните й драми и за обтегнатите й отношения с майка й, която я изоставя и си поставя за цел да я унищожи.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Никой не знае какво се случва с разследването за Нотариуса и Пепи Еврото

Няма публична информация какво се е случило по разследването...

Тази година още хеликоптери за гасене на пожари няма да има

Тази година хеликоптери за гасене на пожари няма да...

Съдът остави в ареста двамата медици, източвали НЗОК

Двамата медици от Пловдив, източвали НЗОК, остават в ареста, съобщава...

Русия не приема ултиматуми за втора мирна среща за Украйна

Опитите Русия да бъде въвлечена във втора мирна среща...

Румен Радев: Политическата ни система е тежко заболяла (ВИДЕО)

Инсталирането в българската политика на тежко компрометирани фигури като...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Христо Иванов: Моделът „Пеевски“ не е разграден

Моделът "Пеевски" не се е разградил. Започва сериозна криза...

Всички военни са пълна готовност за гасене на пожари

Министърът на отбраната Атанас Запрянов разпореди всички военни формирования...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg