Неправоспособна, пияна и дрогирана водачка, заби автомобила си в бензиностанция в Шумен

News24sofia.eu
Views 2654
0 0

18-годишно момиче от Шумен катастрофира, след като седнало зад волана след употреба на алкохол и наркотици, съобщава Нова телевизия. Младата шофьорка не е притежавал свидетелство за управление на МПС.

Около 3 часа сутринта е постъпил сигнал в полицията за катастрофирал автомобил в колонка на бензиностанция. Пристигналият на място полицейски екип направил тест за алкохол на 18-годишната шофьорка. Дрегерът отчел 1,64 промила. Направеният полеви наркотест също бил положителен. Той реагирал позитивно на кокаин.

Във вещите на спътничката на водачката, униформените служители открили бяло прахообразно вещество. Тя направила самопризнание, че това е кокаин.

Двете момичета са задържани за срок от 24 часа. Образувани са досъдебни производства.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Кирил Петков: След една крачка напред - две назад по всички линии

Бившият премиер Кирил Петков разкритикува дейността на служебното правителство и на кризисния щаб за енергетиката. От своята страница в социалната мрежа Фейсбук Петков пита: „Защо направихме една крачка напред, а в най-важния момент за България се връщаме две назад„. В поста си Кирил Петков пише, че от създадения кризисен щаб

Read More »