Неправоспособен водач си спретна гонка с полицията на АМ „Тракия“

Екип на News24sofia.eu
Views 1436
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Олег Игнатов

Неправоспособен водач си спретна гонка с полицията на АМ „Тракия“, съобщава Нова телевизия.

Тази сутрин към 2.00 часа в района на км 180 на магистралата полицейски служители подали сигнал за спиране на лек автомобил. Шофьорът обаче не се подчинил. Водачът ускорил движението, направил е заблуждаваща маневра, че ще спре и влязъл в насрещното движение на магистралата.

За да предотвратят инцидент полицаите включили светлинната сигнализация и тръгнали след него. Друг патрул предприел заградителни действия. В резултат на това нарушителят бил принуден да слезе от магистралата.

Малко след това автомобилът катастрофирал. Спътниците на водача се опитали да избягат от местопроизшествието, но били задържани.

Шофьорът, 19-годишен и неправоспособен, е настанен в болница със сериозни наранявания. Справка за автомобила показала, че той е с прекратена регистрация, и няма гражданска отговорност.

Започнало е досъдебно производство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Какви изводи могат да се направят от речите на Путин и Шойгу?

Украинското издание „Страна“ отговаря на основни въпроси за референдумите и мобилизацията в Русия