Не питали Борисов за Мата Хари, а как успявал да държи ниска цената на газа

Борисов никога не бил притежавал или купувал нещо

Views 31934
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Никога не съм притежавал кюлчета, нито каквото и да е било, нито съм купувал. Експремиерът Бойко Борисов бе лаконичен пред журналисти, които го причакаха пред Главна дирекция Национална полиция след негов разпит. Лидерът на ГЕРБ е бил призован по телефона, но беше видимо раздразнен и ядосан от присъствието на медиите.

На въпрос за какво е бил разпитът, Борисов „иронизира“, заявявайки, че са го питали как е успявал години наред да държи цените на тока и газа най-ниските в Европа и как е успял да поддържа миграцията най-ниска в Европа.

Борисов не отговори ясно за какво е бил разпита му и по какъв сигнал. Качи се на колата си заедно с адвоката си Менко Менков и помаха на журналистите и операторите през вдигнато стъкло.

Малко преди това за разпита съобщи в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков. Разпитана е и неговата пиарка Севдалина Арнаудова – Севи, изтъкна Рашков. Разпитан е бил и съпругът на Севделина Арнаудова.

Министърът показа на репортерите в НС снимки как опозицията е купувала гласове.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Спасяването на кръста (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Смелчаци от цялата страна се потопиха във водите