Настимир Ананиев: Мирише на избори

News24sofia.eu
Views 15313
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Изненадан съм, че БСП се опитва да кадрува и да взима решения от името на най-голямата политическа партия. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев пред БиТиВи.

По думите му Кирил Петков винаги е бил диалогичен с коалиционните партньори. Не е редно да се търси вината и да се опитва да се залепи за премиера Кирил Петков, настоя Ананиев.

Той увери, че премиерът в оставка не е взимал еднолични решения за изгонването на 70-те руските дипломати от България. Когато се вкарат политически нюанси, защото в момента мирише на избори, става различно, изтъкна Настимир Ананиев и запита дали изборите са решение за България в момента.

Ако отидем на избори, може да влезем в цикъл от избори. Изборите не ни плашат, така че ако дойдат, ще се явим на тях, увери Ананиев.

Той е сигурен, че определени народни представители ще подкрепят „Продължаваме промяната“ за съставянето на ново правителство.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

14-годишно момиче падна от петия етаж на блок в Дупница

14-годишно момиче оцеля като по чудо след падане от петия етаж на блок в Дупница, съобщава БНТ. Инцидентът е станал около 19.00 часа снощи. Пострадалата е била открита от съседи в тежко състояние на тревните площи пред блока, от който е паднала. Тя е приета в тежко състояние в частната болница в града

Read More »