Народът си каза тежката дума: Над 7 хил. искат импийчмънт на Румен Радев

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!

Views 630
6 3

Над 7100 души са се подписали до момента в подписката за импийчмънт на президента Румен Радев, която бе активирана преди два дни. Анонсът пък е споделен от десетки хиляди.

Накратко народът си казва вече тежката дума.

Най-много противници на това той да остане на поста си са от София, но има подписи от цялата страна, а и от чужбина – от Чикаго и Атина, от Австрия и Великобритания.

Основните мотиви срещу държавния глава са, че всява хаос, не зачита парламента, не спазва Конституцията и йерархията на властите, зове към метеж.

Още в началото на протестите Румен Радев се изцепи „Мутри, вън“ на площада пред президентството с вдигнат високо юмрук като ротфронтовец. Редица анализатори осъдиха действията му, които не подхождат на обединител нанацията, но и са нарушение на основния закон в републиката.

За още новини от България и света харесайте нашата Facebook страница:

https://www.facebook.com/news24sofiq/

Ето какво се казва в анонса към подписката:

ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!

Откакто заема длъжността президент, ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.

ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП(бивша комунистическа).

Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.

Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви.

Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за сегашния й президент!

Среден път няма!

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

171 нови случая на коронавирус, 11 жертви, 63-ма в интензивни отделения

Излекувани са 325 души