Намериха мъртъв 20-г. младеж с 50 дупки по тялото (СНИМКА)

News24sofia.eu

Спортистът отвлечен и превърнат в жертва на жестока гавра

Views 14298
0 0
Снимка архив: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

Безпомощното тяло на 20-годишен младеж беше намерено захвърлено в крайпътна канавка. Той е качен на линейка, но умира по пътя към болницата. Направеният оглед от лекарите е показал изключителна жестокост, довела до смъртта на мъжа.

Жертвата е младият индийски боксьор Кулдееп Синг, който в сряда е бил отвлечен от дума си от други студенти от университета, в който е учел. Трагедията е станала в град Талванди Сабо (щат Пунджаб).

Направеният от полицията оглед е показал, че по тялото на Синг има следи от 50 убождания с игла от спринцовка. Те са резултат на огромна гавра, на която е бил подложен боксьорът. Изследванията на кръвта са доказали, че става дума за огромна свръхдоза наркотично вещество.

Очакванията са пълната аутопсия да определи естеството на дрогата. Започнало е разследване, което трябва да установи причинителите на изключително жестоката смърт на Кулдееп Синг.

зточник: „Блиц споет“.

20-годишния индийски боксьор Кулдееп Синг

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Корнелия удари Радев: "Мъжки комплекс към жената, която го направи президент"

Органите на БСП ще вземат решение за бъдещето на служебните министри, които са членове на партията