Награда от 200 000 лв. за информация за обира на инкасото в Перник

Прочитания 13355
0 0

Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил в Перник, обяви парична награда срещу информация за престъплението. Фирмата предлага 200 000 лева в брой срещу достоверна информация, съобщи bTV, позовавайки се на официална позиция на фирмата.

Всеки, който има информация, може да се свърже с нас през нашата „Фейсбук“ страница или по друг начин, пишат от фирмата.

От официалната позиция на компанията става ясно, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата. Точната сума, която е била открадната от инкасо автомобила, все още се изяснява.

След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от „ВИП Секюрити“. „Компанията твърдо заявява на своите клиенти, че извършената атака няма да окаже влияние върху тях и нормалната ни работа, категорични са още от фирмата.

От „ВИП Секюрити“ посочват, че са уверени в професионализма на органите на реда и правораздавателните структури у нас.

Ще настояваме за използване на всички законови средства и сме сигурни, че с правилните действие ще насочим събитията до бързото разрешаване на случая, пише още в позицията.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Намериха 2 тона канабис в камион на "Дунав мост 2"

Водачите на камиона са задържани