Над 200 акта за уикенда при проверка в нощни заведения в Благоевград (ВИДЕО)

Прочитания 5325
0 0

208 са съставените актове за неспазване на противоепидемичните мерки в нощните заведения в Благоевград през изминалия уикенд, предаде БГНЕС.

Данните съобщи комисар Стоян Маламов-временно изпълняващ длъжността директор на Областната полицейска дирекция.

По думите му за две вечери са проверени шест заведения. При проверката на 17-ти срещу 18 септември са съставени 139 акта.

От тях 125 са по Закона за здравето, 8 са по Закона за българските лични данни, 8 от пожарната и един от РЗИ„, допълни той.

Другата вечер са съставени 69 акта.

При проверка е установено, че в едно от заведенията аварийният изход е бил заключен, уточни Маламов.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Неявили се свидетели отложиха делото за катастрофата с Лютви Местан

Отложиха делото за катастрофата, по което лидерът на ДОСТ Лютви Местан е обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост на 6-месечно бебе, съобщават от „24 часа“. Причината е неявяването на двама свидетели. Защитата на Местан твърди, че става въпрос за лекарите, оказали първа помощ на пострадалите при пътния инцидент. Адвокатът […]