Пламен Николов от ИТН взе мандата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Петима влязоха в президентството

Прочитания 719274
712 71

Представителите на“ Има такъв народ“ Филип Станев, Тошко Йорданов, Станислав Балабанов, Ивайло Вълчев, Пламен Николов влязоха в сградата на президенството, за да получат първия, проучвателен мандат от президента Румен Радев. Това съобщиха репортерите на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов и Софи Димитрова, които следят на място новина № 1 на деня.

Пламен Николов прие мандата от държавния глава с думите, че за него е изключителна чест и отговорност.

В резултат на изборите от 11 юли на вас се падна отговорността а получите проучвателния мандат. Има много неотложни проблеми, вярвам че осъзнавате това„, започна обръщението си към евентуалния бъдещ премиер президентът Радев.

Президентът отново призова – кабинет трябва да бъде съставен, а по думите му и именно това очакват българските граждани.

До последно продължаваха догадките кой ще е премиерът, който ще бъде номиниран на ръководи правителството, излъчено от „Има такъв народ“ от 46-то Народно събрание, без да има сигурност и яснота, това правителство ще получи ли нужната му подкрепа. Няколко дни беше спрягано името на адвокат Петър Илиев, в президентството влезе обаче депутатът Пламен Николов, който така се очертава като по-възможната номинация.

Справка на News24sofia.eu показва, че Пламен Николов е завършил Софийския университет „Св. Климент Охридски“, доктор по философия на правото, има и специализация в Австрия.

Ето и още за Пламен Николов:

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Към момента Пламен Николов е депутат от „Има такъв народ“ от Шумен.

Пламен Николов е един от явилите се на „кастинга“ за политици, обявен от Шоуто на Слави Трифонов през 2017 година.

След излизането от сградата на президентската администрация на ръководството на партия ИТН и номинираният за премиер Пламен Николов малобройна група протестиращи ги посрещна с викове: „Еничари“. Сред тях има и лица от протестите от миналото лято, съобщи репортерът на News24sofia.eu Софи Димитрова, която следи протеста на място.

Полицаи съпровождат политиците, сред които е и Пламен Николов, добави още нашия репортер.

Според недоволните, в страната става подмяна, а не промяна в българския политически живот.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Екип: Тодор Стефанов, Софи Димитрова,

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ПЪРВО В NEWS24sofia.eu! БСП обсъжда кандидатурата за министър-председател

Минути след връчването на мандата