МВнР: Да подкрепим Украйна

Екип на News24sofia.eu

Това е първа реакция по повод сутрешното изказване на руския президент Владимир Путин, който обяви публично частична мобилизация в Русия

Views 7850
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Последните съобщения от Москва са ескалация на всички опасения. В съчетание с ядрената реторика и така наречените „референдуми“, тези тревожни събития засилват необходимостта от последователна подкрепа за суверенитета, независимостта и териториалната цялост на Украйна„.

Това написа Министерството на външните работи на България в профила си в Twitter.

Това е първа реакция по повод сутрешното изказване на руския президент Владимир Путин, който обяви публично частична мобилизация в Русия.

Референдуми за присъединяване към Русия в ДНР и ЛНР ще се проведат от 23 до 27 септември. На 20 септември администрациите на Херсонска и Запорожка област обявиха плановете си да проведат референдуми на същите дати.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Политолог: Реална остава опасността Путин да прибегне до оръжия за масово унищожение

Това, което се случва в момента в Русия и тези действия на руския президент доказват, че конфликта в Украйна е война, а не специална операция, както я наричаше Путин в началото. Когато става дума за война, влизат определени правила за водене на война – те са в сила от момента […]