Мутри се млатят на бургаското пристанище, вадят пищови и тейзъри – като във времената на ВИС и СИК. „Делта гард“ ги разтървава, озаптява сина на местен бос (ВИДЕО)

Екип на News24sofia.eu

Киряков – младши се спречква с клиент на дискотеката, а после го причаква извън заведението

Views 187367
0 0

Страховит гангстерски екшън се разигра до дискотека на бургаското пристанище, съобщи „Пик“.

В основата на конфликта е Васил Киряков, син на местния бос Иван Киряков – Бенката. Той е известен като съдружник на сикаджията Пламен Дишков – Кела.

Киряков – младши се спречква с клиент на дискотеката, а после го причаква извън заведението, твърдят свидетели, които са подали и жалби в МВР.

Групата на Киряков вади пистолет и тейзъри срещу противниците си, развихря се батална сцена като от средата на 90-те, когато ВИС и СИК воюваха безмилостно за територии.

Намесват се спешно охранителите на дискотеката от „Делта гард“, които предотвратяват ескалация на напрежението и човешки жертви.

Видео кадрите може да видите ТУК:

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Шефът на ГДБОП: Няма натиск, прокурори не се интересуват от аферата "Хемус"

Двама служители на ГДБОП се разпитват в момента