Мустафа Карадайъ е новият стар лидер на ДПС

Views 12287
0 0

Мустафа Карадайъ беше преизбран за председател на Движението за права и свободи, съобщава БГНЕС.

Това се случи на днешната отчетно-изборна конференция на партията, която се проведе онлайн.

След избора новият стар лидер на ДПС заяви, че е благодарен за грешките си заради възможността да се учи от тях.

Ние сме партия, която върви напред. Развива се. Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър, обърна се той към членовете на партията си.

Карадайъ изрази убеденост, че ДПС може да възстанови демокрацията и да пази мира като ценност.

По негови думи демокрацията е сблъсък на идеи, толерантност на гледните точки и сериозни дебати. Историческите условия ни гарантират основното предимства в този процес – да имаме характер, изтъкна председателят на движението.

Не очакваме да спрат лъжите и лъжливите внушения за нас, посочи той и допълни, че за него е чест да бъде част от „най- организираната, стабилна и сериозна партия в България“.

На конференцията беше избран и съставът на Централния съвет, програмата и решенията на НК.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Оставиха в ареста трите мулета от българо-румънската схема за телефонни измами

Тримата задържани от разкритата българо-румънска схема за телефонни измами остават в ареста, съобщава БНТ. Това реши днес Специализираният наказателен съд. Решението се отнася за арестуваните в София и Перник, които са уличени като мулета в схемата. За останалите трима – ръководителят на групата и двама организатори, които са задържани в […]