Минчев: Разбрах, че съм заразен след КСНС, тестът ми беше регулярен

Views 28909
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Тестът ми за Covid-19 беше направен и разбрах, че съм болен след КСНС. Бях се подготвил за такъв тест, защото се срещам с много хора и ги правя регулярно„. Това заяви председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Нова телевизия.

Той отхвърли обвиненията, отправени от проф. Костадин Ангелов. Според депутата от ГЕРБ разболяването на Минчев било удобен повод, за да не се случи визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония.

Не ми е приятно някой да се възползва от здравето ми за удари срещу политически опоненти. Аз не бих го направил. Не трябва да се спекулира със здравето„, заяви Минчев.

Подобна теза се опровергава, тъй като посещението ще се състои„, допълни той.

Минчев очаква от посещението на премиера в РСМ „да се вдъхне нова динамика„.

Ние няма да отстъпим от нашия интерес, което бе препотвърдено в рамките на Консултативния съвет по национална сигурност, но очакваме това да даде нов импулс„, коментира той.

Председателят на парламента каза още, че е под карантина, но няма тежки симптоми, което отдаде на факта, че е ваксиниран.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Николов: Компенсациите за газа за декември ще са 25% от сметката

Министърът на енергетиката Александър Николов ще направи предложение към Министерски съвет компенсациите за високите цени на газа да обхванат и декември, както и януари 2022 г. „Размерът на компенсациите за декември месец ще бъде приблизително 26 лева на мегаватчас или ще е 25% от размера на сметката, т.е. ако е […]