Местят антидопинг лабораторията към МОН и СУ

Прочитания 772
0 0
Снимка: БГНЕС

Най-важното е провеждането на Олимпийските игри в Токио. Особеното внимание е насочено към това българските спортисти да бъдат обезпечени в участието си на Олипмиадата„. Това увери министърът на спорта Андрей Кузманов след заседанието на министерски съвет.

Прибавени са 10 квоти, общо 32 са квотите с 37 състезатели. Ще има още квоти в няколко вида спорт. „В този месеца успяхме да възобновим 10-годишната борба да има страната антидопингова лаборатория„, обяви министърът.

Тя ще бъде извадена от обсега на Министерство на спорта и преминава към СУ и МОН. „В този кратък срок от месец се опитахме в тесен кръг от специалисти да защитим името на лабораторията и да започне отново лицензът й„, обясни Кузманов.

Той докладва, че е участвал в среща по програмата и има декларация по съвместно сътрудничество и всички страни се обединили около идеята – да бъде геостратегическо място и на спорта, и на младежта.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ИТН излиза с 3% пред ГЕРБ и БСП, но избирателите ѝ ще ходят на море

Близо 3% преднина за „Има такъв народ“ пред основните опоненти на партията – ГЕРБ и БСП, дава Агенция „Медиана“. Според проучване, проведено между 10 и 15 юни сред 1008 души, ако парламентарните избори бяха днес, ИТН щеше да получи подкрепа от 24% от гласувалите. На втора позиция се нарежда коалицията ГЕРБ-СДС с 21,4%, а

Read More »