Медведев се обади пак: Третата световна няма да е с танкове или изтребители

Views 21265
0 0
Снимка архив: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

Ако избухне трета световна война, уви, тя няма да е с танкове или дори с изтребители.“ Тогава със сигурност всичко ще бъде на парчета.“ С днешния си пост в Telegram заместник-председателят на руския съвет по сигурност Дмитрий Медведев отново вади ядрената карта – както се случва всеки път, когато се заговори за нова военна помощ от западните страни за Киев.

Постът му идва след като и Германия даде зелена светлина за доставката на танкове Leopard 2 за украинските сили, но и на фона на слуховете за възможно прехвърляне на западни изтребители в Украйна. Министърът на външните работи Дмитро Кулеба заяви вече, че международните партньори вече са започнали работа по въпроса за прехвърлянето на изтребителите F-16 на Украйна.

Ако избухне трета световна война, тя, уви, няма да е с танкове или дори с изтребители. Тогава всичко със сигурност ще бъде разрушено„, написа Медведев в канала си.

Той коментира и по-специално думите на италианския министър на отбраната Гуидо Крозето, който по-рано заяви, че Третата световна война ще започне, ако руските танкове се появят в Киев и на границите на Европа, и че изпратените в Украйна оръжия имат за цел да спрат ескалацията.

Някой си министър на отбраната на Италия, рядък чешит, нарече снабдяването на Киев с оръжия и бронирани машини начин да се постигне мир и да се предотврати Трета световна война.“

Медведев е и възмутен, че съседите от „злото мъгливо царство с комплекс за империя“ са отишли още по-далеч, като са заявили, че всички налични оръжия на НАТО трябва да бъдат предадени на Украйна. Според тях (украинците, бел.ред.) стотици танкове и изтребители ще спасят света от Русия и ще предотвратят Третата световна война, диви се Медведев.

Защитата на Украйна, която никой не иска в Европа, няма да спаси западналия Стар свят от ответни действия. Третата световна война, ако започне, няма да се води с танкове и самолети и тогава целият свят ще бъде унищожен„, подчерта Медведев.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Обвиниха петима полицаи за поредното полицейско убийство на чернокож в САЩ (ВИДЕО)

Той е убит на 100 метра от дома на майка си