Мъж загина в катастрофа край Враца

Екип на News24sofia.eu
Views 2826
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Филип Станчев

Млад мъж загина при катастрофа край Враца, пише „24 часа“.

Инцидентът е станал през почивните дни.

Преминаващ шофьор подал сигнал, че между врачанските села Драшан и Камено поле има автомобил, забил се в крайпътно дърво. Изпратеният на мястото полицейски патрул установил, че в колата има млад мъж, който е загинал на място при инцидента.

По предварителна информация младият шофьор е карал с превишена скорост па разнебитения път и изпуснал управлението на колата.

По случая е образувано досъдебно производство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Възрастна жена бе убита в дома си от мъж, живял с нея

Жена на 70 години бе убита в дома си от 56-годишния А.А., с когото живеели заедно, в село Черноглавци, област Шумен. За престъплението става ясно на 12 ноември, когато близки на жертвата започват да я търсят, а самото убийство се предполага, че е извършено на 8 ноември. Множество нанесени телесни увреждания […]