Мъж почина, а друг е в кома при обгазяване с газ в Бургас

Газовата бутилка била монтирана извън караваната

Прочитания 2404
0 0

36-годишен пловдивчанин е починал от обгазяване с битова газ, а друг мъж на 27 години е в кома. Двамата са били служители в лунапарка, съобщи БНР. Живеели в каравана близо до МОЛ-а в к-с „Изгрев“ в Бургас, където в събота станал трагичния инцидент.

По думите ѝ по-младият мъж бил в неадекватно състояние. Той е настанен за лечение в „Реанимацията“ на областната болница в кома и с опасност за живота. Тялото на пловдивчанина е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина“. Тялото на пловдивчанина е открито от работничка в увеселителния парк, живееща в съседна каравана.

При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев да победи на първи тур очакват от инициативния му комитет (ВИДЕО)

"Залогът на тези избори е голям"