Мъж лежа 17 часа в безпомощно състояние край „Пирогов“

Екип на News24sofia.eu
Views 1439
0 0

Мъж в безпомощно състояние лежа повече от 17 часа до кофи за боклук в близост до болница „Пирогов“ в София, съобщи bTV. Получил е помощ единствено от хората, които са го открили.

Той е без лични документи и във видимо лошо здравословно състояние. Не може и да говори.

Кризисният център в момента е в ремонт и не приема хора. Останалите подобни места, приемат само хора без рани и здравословни проблеми.

От Спешна помощ са обясниха за bTV, че два пъти са изпращали екипи. Те установили, че няма показания за хоспитализация – бил е пиян и без документи.

С мъжа се заема „Социално подпомагане“. Според службата, човекът има близки, които го издирват.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Галин събуди подозрения за смъртта на Денис Теофиков

Ще излезе ли истината?!