Мъж е загинал при катастрофа в Перник

News24sofia.eu

Извършен е оглед на местопроизшествието

Прочитания 3130
0 0

41-годишен мъж е загинал при катастрофа в Перник. Инцидентът е станал снощи, около 19:50 ч. в кв. „Калкас“, съобщи МВР.

Ударили са се лек автомобил „Фолксваген голф“, шофиран от 64-годишен перничанин и мотоциклет. При удара мотоциклетистът е пострадал тежко и е транспортиран в Многопрофилната болница в Перник, но по-късно е починал.

Извършен е оглед на местопроизшествието.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Кирил Петков под кръстосан обстрел след реплика за „Руски поток“ (ВИДЕО)

Премиерът Кирил Петков дойде в пленарна зала със закъснение и се похвали пред депутатите на договорения по-евтин газ. Жечо Станков от ГЕРБ репликира обаче, че нямало как да е така при ограничените доставки от Украйна. Няма диверсификация, защото газовата връзка с Гърция не е готова, отговори Петков и подчерта, че

Read More »