Манолова цъфна на още един протест

Бившата омбудсманка се появи и при автоинструкторите

Views 9990
0 0

Бившата омбудсманка Мая Манолова „яхна“ и протеста на автоинструкторите в центъра на София, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

От гражданската ѝ платформа „Изправи се.БГ“ се появиха активисти на жълтите павета, за да подкрепят учителите на бъдещи водачи, пише tribune.bg.

Изправи се.БГ подкрепя справедливия протест на автоинструкторите. Държавата въвежда нови бюрократични изисквания и не мисли, че обикновените граждани ще трябва да плащат по-скъпа шофьорска книжка, обясниха хората на Манолова.

Над 1000 инструктори се събраха в София на мащабен протест.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Нинова предлага създаване на национална гимназия за дигитални науки

Крещящата корупция, неефективност на правораздаването и общата несигурност кара инвеститорите да заобикалят България. Показателно е решението на Microsoft да инвестира в Гърция 1 млрд. и да разкрие 100 000 работни места там. Очевидно е, че решението не е заради евтината работна ръка там. Това са думи на лидера на БСП […]