Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Манолова: Само госпожа „Няма да изнасяме патрони“ не знае, че даваме оръжия на Украйна (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

На 1 май Мая Манолова учреди своята партия Изправи се, България. Дълъг път изминахме заедно, това заяви лидерът на новата социална формация пред делегатите на учредителното събрание. Нов тип държава се постига с много усилия, подчерта тя. За 30 години българите не случили на правителства. Малка несменяема група ограбвала страната, по думите й. Икономиката и благата били концентрани в едни ръце на олигарси.

След правителството на богатите приятели дошло отново правителство на богатите приятели, според Мая Манолова. Тя изтъкна, че ПП надградили управлението на ГЕРБ. Калинките на ГЕРБ са заменени с калинките на новите управляващи, подчерта тя. Манолова критикува сделките на тъмно за оръжия за Украйна и за газ през посредници. Промяната стана лоша дума, категорична бе тя. Промяната стана подмяна, изтъкна Мая Манолова. Това е моделът на ГЕРБ, приложен от четворната коалиция, обясни лидерът на Изправи се, България.

Не можем да стоим безучастни, закани се тя. Затова се създавала първата партия на обикновените хора, заяви още Манолова. Това е нов социален договор, обяви тя. Този проект включвал вдигане на доходите и майчинските, гарантирал подкрепа ба малкия и среден бизнес, борба с дълговото робство. Манолова се обяви за безплатно здравеопазване и образование, а не с плащане под масата.

Партията й ще работи за истинска съдебна реформа и за свободни медии. Тя се обяви за зелена България. Ние ще бъдем различната партия, категорична бе Мая Манолова. Във формацията й влизали хора с кауза. Ние сме различни, защото никога не се крием по кьошетата, обясни още тя. Няма да бъдем партия на партийните клубове, ще бъдем партия на действието, почерта Манолова. В партията й няма да има партиен елит.

Бедността се увеличава, притеснена е тя. Българските граждани едва свързват двата края, както подчерта лидерът на Изправи се, България. В парламента няма социална партия, категорична е Мая Манолова. Инфлацията е скочила с над 30% , по мнението й. КЕВР минал с нелегалност.

Управляващите, според нея, са феодали. Коалицията щяла да отлети като коалиция еднодневка, според прогнозата й. БСП нямало да напусне коалицията. Манолова изтъкна, че е станало ясно, че изнасяме оръжия за Украйна, само госпожа „Няма да продаваме патрони“ не знаела за това. Остава е тук, за да се борим срещу всяко крадливо управление, закани се Манолова. Време е да кажем стига толкова на подмяната, настоя тя.

Формацията й се обявява за категорична смяна на главния прокурор Иван Гешев. Ще се бори срещу унизително заплатения труд. Заемаме се с трудовата реформа в България, обяви Манолова. Българите повече не трябвало да са работещи бедни. Партията й поетапно ще въведе четиридневна работна седмица. Ще говорим честно и открито с българските граждани, каза тя. Партията й запопва подписка за нулево ДДС на основни хранителни продукти, дотиране на първите 60 литра гориво за семейство и др.

Ще работим за работещите хора, ще работим за българския народ, увери Манолова. Партията започва обиколка на България за социална реформа.

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Тежка катастрофа в София между кола и два мотора

Тежка катастрофа между кола и два мотора е станала в София...

Зеленски поиска от Майк Джонсън да пусне помощта за Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски се обади на председателя на...

САЩ предупредили писмено руските служби за опасността от атентат

Белият дом отхвърли като "глупости" обвинението на Русия за...

307 проекта са подадени на втори етап по проекта за саниране на жилищни сгради

307 проекта са подадени за енергийно обновяване на жилищни...

Томислав Дончев призова за баланс и партньорство с ПП-ДБ след предсрочните избори

Днес пред БНТ Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, изяви...

Франция с крачка по-близо до забраната на дискриминация въз основа на прическа или цвят на косата

Долната камара на парламента на Франция одобри в четвъртък законопроект...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Росен Желязков свика извънредно заседание на НС за 26 март

Единствена точка в дневния ред е обсъждане на проектокабинета на Габриел

Русия ще наложи вето на резолюция за КНДР в СС на ООН

Има голяма вероятност Русия да наложи вето на резолюция...

Тръмп спечели отсрочка за глобата от 454 млн. долара

Бившият американски президент Доналд Тръмп спечели в понеделник спиране...

И БСП, и ГЕРБ се заеха амбициозно да прекрояват бюджета на София

Групата на БСП-София в Столичния общински съвет няма да...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img