Манолова отново съзря ДПС зад гърба на готвения от ИТН кабинет

Засега разговорите с „Има такъв народ“ продължават

Views 23317
0 0

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

Нашата позиция остава непроменена – не желаем министерски кресла. Но няма да подкрепим кабинет, в който виждаме опит за инсталиране през задния вход на лица и влияния, свързани с ДПС и ГЕРБ.

Това заяви в кулоарите на Народното събрание председателят на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова.

Именно вчера била светнала „червената лампичка“, че подобно влияние може би е факт, изрази опасения Манолова.

По думите й това би било подмяна на волята на хората.

А защо от ИСБНИ съзират задкулисие, в което участва ДПС – на първо място заради включването на движението в серията от разговори с „Има такъв народ“, уточни на въпрос Манолова.

Самият факт, че ДПС бяха включени в преговорите на равна нога със всички останали партии е проблем“, категорична е тя.

От ИСБНИ настояват за писмено споразумение, в което да бъдат ясно очертани политиките, които ще се следват. Освен това – и ясни гаранции, че влияние на ДПС и ГЕРБ не би било допуснато.

Ние като най-малка парламентарна група не сме определящ фактор за съставяне на мнозинство, но сме ясен изразител на волята на хората, заяви Манолова.

От платформата и Хаджигенов отново се заканиха – ако бъде подменена волята на народа, отново щели да излязат на протест. Засега обаче разговорите с „Има такъв народ“ продължават.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

КПКОНПИ подхвана Боил Банов за къщата му в Копривщица

Антикоруционната комисия провежда акция в Копривщица, съобщават от „24 часа“. Проверява се къща, купена от бившия министър на културата Боил Банов. Инспекторите на КПКОНПИ установяват какъв е произходът на парите, с които големият имот с двор е придобит от Банов. Къщата е купена за едва 56 000 лева – цена

Read More »