Манолова очаква да чуе лично Николов и плановете му (ВИДЕО)

Доволна, че ИТН държат на подкрепата им

Прочитания 11308
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

Съпредседателят на „Изправи се.БГ! Ние идваме“ Мая Манолова изрази задоволство в края на днешния ден. Тя чула от устата на номинирания за премиер на ИТН четири от приоритетите на ИСБНИ. Манолова е доволна и от това, което е казал Тошко Йорданов – че държи на подкрепата на формацията й. Такова било и очакването на народа.

Следващата седмица Манолова очаква да се проведат срещи между партиите с номинирания за премиер, предложенията за министри и да се поемат по-конкретни ангажименти.

Тогава ще вземем и своето крайно решение, заяви Манолова, но допълни, че след като имат общи цели е убедена, че ще се намерят и общи решения.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слави Трифонов отговаря от фейсбук вместо Йорданов и Николов

Уточнява, че решението е взето преди две седмици