Манолова: Европейското развитие на Борисов е пълен провал, изгаври се с хората

Прочитания 5399
0 0

Мая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда, на който поръчва музиката, коментира тя пред БНТ.

ГЕРБ не могат да печелят без да манипулират избори, затова използват хартиеното гласуване и подкопават машинното, вярва тя. Една година вицепремиерът Дончев и ЦИК не правят нищо за да има машини.

За наглостта за властта трябва да има отговорност, имаха 1 година и тези хора смятат, че няма кой да ги накаже, за това, че се блокират честните избори.

Трябва да има ревизия на всяка една институция и овластен политик и как приятелския кръг около Борисов се облагодетелства.

Има изход, Белгия има 30 000 машини, могат да се свържат с белгийците и да използват тази опция с белгийски машини.

Манолова обясни, че няма да се прави партия, а с организацията „Изправи се.бг“, ще се партнира с граждански организации, ДБГ, Волт, земеделци, Татяна Дончева и с отворен формат, и от ляво, и от дясно.

Каузата е демонтиране на едноличното управление и увеличение на доходите на хората, няма лява и дясна идеология, а грижа за българските граждани.

Европейското развитие на България на Борисов е пълен провал, добави тя. Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Христо Иванов, да кажат, ще се коалират ли с Борисов, не казват твърдо „Не“.

Според нея протестът е успешен защото определя местоположението на премиера, него го е страх да е в София.

Доверието във властта се срина и „царят е гол“, Борисов е разсъблечен от театралната си маскировка, че е човек на народа.

Ние не сме организатори на протеста, ние сме на протеста, част от него, не сме партия.

Тази жена – Караянчева се е самозабравила и е изнагляла, както и другите, като няма да пуска граждани в НС, ние не сме поданици, това е народно събрание – на народа, коментира Манолова.

Премиерът се изгаври с хората, вместо ниски сметки заради газта, хората платиха най-високите си сметки. В тези хора вече се губи човешкото, добави тя.

Няма как тази власт да продължава да се крепи при тоталния отлив в ГЕРБ, десетки честни хора в тази партия (да там има и честни) се срамуват, коментира Мая Манолова.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Доц. Чорбанов: Няма ефективна грипна ваксина

Липсва държавна политика и подкрепа за каквито и да било медицински продукти, призна доц. Андрей Чорбанов в сутрешния блок на БНТ. В България има два компонента за ваксините, държавата сключва договори с Европейската комисия и се опитва на зелено да ги закупят. Ваксина ще бъде поставяна, увери доц. Чорбанов. Няма ефективна

Read More »