Мълния уби млад мъж в София (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Той е разхождал кучето си в парка

Прочитания 27410
0 0

Мълния уби 25-годишен мъж в София.

Тежкият инцидент е станал около 17.12 часа, докато той е разхождал кучето си в горичка в близост до „Интер Експо Център“ до квартал „Дружба“. Незабавно е била изпратена линейка.

26-годишен приятел на загиналия е с изгаряния по ръцете и е настанен в болница „Св. Анна“. По информация на лечебното заведение той е в съзнание и адекватен. Няма видими белези от изгария, но има охлузвания.

Мъжът е прегледан обстойно от мултидисциплинарен екип лекари, включващ спешни медици, невролог и кардиолог.

Екипът е преценил, че младежът ще трябва да остане тази вечер за наблюдение.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Ислямска държава": Летището на Кабул ще потъне в кръв

Напоследък разузнаването на САЩ отчита поток от заплахи от екстремисти