Майките от „Системата ни убива“ на протест пред МТСП (ВИДЕО)

И във вторник също протест

Прочитания 1647
0 0

Майките от „Системата ни убива“ илизат на протест пред сградата на Министерство на труда и социалната политика (МТСП) от 12 часа днес, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Майките пишат:

Призоваваме министър лъжа и зам.министър позор! На 26.10.2020 г., в 12 часа да излезат пред МТСП и пред нас и медиите да повторят лъжите, разпространени от тях на брифинга им, на който си представиха проекта за промени в Закона за личната помощ!

Както вече News24sofia.eu съобщи, че във вторник майките ще направят масово палене на свещи за децата, жертва на системата, а всичко това се случва след скандалното разследване на журналистът Тодор Стефанов за децата с увреждания.

Събитието на майките е качено в тяхната /страницата във Facebook:

Всички ние сме съучастници в едно масово убийство. И не, това не е лъжлива новина и не, това не е преувеличено. Това е жестоката истина. Истина, която видя цяла Европа, само ние не виждаме. Това е жестокото, системно убийство на децата с увреждания, заключени в лустросаните къщички на ужасите. От тях никой не се интересува, никой не скърби, никой не помни. Нека се сетим за невинните погубени души от нашето безхаберие! Нека потърсим възмездие за тях! Защото Системата на истина убива! Носете свещи в памет на децата жертви на системата!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ПЪРВО В NEWS24sofia.eu! Нов удар: Хакери атакуваха Luboslovie.bg

Хакери атакуваха Любословие.БГ