Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Майката на отвлеченото момиченце от Добрич с призив към родителите (ВИДЕО)

Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с  него.

Майката на отвлеченото и насилено момиче от Добрич призова: „Родители, пазете децата си„!

Искам да се върне смъртното наказание, за да си получи този изверг заслуженото, след като е докосвал малки деца, които са толкова чисти, които нямат вина за нищо, заявява Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с  него„, предаде „Про Нюз Добрич“.

Благодаря на всички, които ме подкрепят! …Вярвам, че рано или късно ще има възмездие за това, което се случи с моето детенце“, това каза Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което 40-годишен отвлече и блудства с него.

Жената ни потърси, за да направи изявление, с което да опровергае някои твърдения, които се разпространяват, както и да отправи апел към всички родители.

Ето какво сподели майката:

Скоро ще отварям собствен бизнес и в това, което се твърди, че децата ми са просили, няма нищо вярно. Децата ми имат ядене, имат си баща, както и майка. И двамата работим, и двамата ги издържаме. По-нататък ще съобщя с какво ще се занимава фирмата ми, но със сигурност и занапред тези деца ще бъдат подсигурени. А, който разпространява неверни данни и дава лъжлива информация пред хората, рано или късно ще си понесе последствията. Моите деца никога не са просили, нито левче, нито два. Те винаги са имали в себе си пари. Никога не са били лишавани от нищо.

Децата ми са живи и здрави, но искам този изверг рано или късно Господ да го накаже и да гори в ада. Да си получи най-тежката мярка. Тази присъда му е много малка. Защото има присъди, при които, при добро поведение ги пускат. И този може да направи същото и с други дечица. Хора, отворете си очите и ушите, че педофилите се разхождат. Пазете децата си от психопати! Защото никой не може да ни гарантира сигурността. Дори нашето правосъдие не може да ни гарантира сигурността. Защото при добро поведение, ги пускат на свобода. И след като те ги пускат на свобода, те правят същите извергски неща.

Много ви моля, обърнете внимание! Тези сълзи могат да бъдат не само мои, може да бъдат и на още много хора. Защото този човек сигурно не го прави за първи път, кой знае колко пъти още е посягал на малки деца. И това или е било замълчавано, или е било прекратявано. Защото имам информация, която в момента нямам как да кажа цялата, но този човек е познат на много хора. Защото не един път се е извършвано такова деяние спрямо такива малки дечица. Много ви моля, бъдете по-предпазливи, както и аз ще бъда занапред. От такива хора нашите дечица трябва да ги опазим, защото те имат психични отклонения. Може бащата да е посегнал навремето на този човек, може и братът да е посегнал, и той да се е превърнал в педофил. Много моля всички родители да бъдем по-предпазливи и от тук нататък дечицата ни да бъдат плътно до нас. Така ще направя и аз в този случай. Много ме боли душата и сърцето, че той е докоснал детето ми. Но, рано или късно, ще се срещнем очи в очи. Ако не сега, някога.

Благодаря на всички, които ме подкрепят! Защото моите дечица никога не са излизали без надзор, както е казано и както е писано. Винаги децата ми са били с надзор. Това, което е станало, показва, че те са били следени. То не е от сега. Не е станало за един ден. Следени са от доста време. Благодаря много за това, че много хора са против тези изверги, за това, че искат да се върнат смъртните присъди! Аз също искам да се върне смъртната присъда, за да получи този изверг обесване или разстрелване, защото е докосвал малки деца, които са чисти, които нямат вина за нищо. Нека всички да си отворят очите и ушите и никога техните деца да не страдат! Никога. Това, което аз преживявам и съм преживяла, никога да не се случва на вашите дечица. Моето детенце е пищяло за помощ, но къде е била тази помощ? Затова ние родителите трябва да пазим децата си, по един или друг начин. Не само да разчитаме на нашия закон. Защото законът 50% ще ни опази, но останалите 50% не може да гарантира нашата сигурност – на нас и на нашите деца. В случая ние сами трябва да вземем мерките да пазим дечицата си. Защото нищо не е по-важно от нашите малки, невинни рожби.

Благодаря на всички!

Бъдете живи и здрави и пазете децата си!

От 3 години 40-годишния Страхил Ангелов, който на 3 август отвлече 8-годишно момиченце от центъра на Добрич и блудства с него, работи в кравефермата в село Плачи дол. Именно там той е бил задържан ден по-късно, след като разследващите са разкрили престъплението.

Като добър работник, без провинения го определя Костадин Костадинов, собственик на кравефермата, в която мъжът работел. Категоричен е, че няма психични проблеми. Преди години отишъл да се труди в Англия, но се върнал.

За детето в стаичката, в която живеел Страхил, шефът му разбрал на следващата сутрин, когато съсед отишъл при него. “Комшията ме извика. Каза, че някаква жена плаче. Когато отидох видях, че е дете, и веднага го накарах да отвори. Детето не беше вързано, беше на прозореца. Плачеше: „Искам при мама и при сестричките си“.

Когато шефът го попитал мъжа какво е това дете, което плаче, той излъгал, че е голямото дете на приятелката му, което е от друг баща. Майката била отишла да води малките на детска градина и щяла да се върне да го вземе.

Людмила Исмаилова
spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината без помощта на САЩ

Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс в четвъртък отправи остро...

Русия унищожила 5 бази на бойци в Сирия

Руските въздушно-космически сили са унищожили пет бази на бойци...

Иран предупреди Съвета за сигурност за последствия при военен отговор на Израел

Израел "трябва да бъде принуден да спре всеки по-нататъшен...

Водата в руската Курганска област достига опасни нива

Нивото на водата в река Тобол в руския Курган се...

Поляк е арестуван за заговор за убийството на Зеленски

Полски гражданин е бил арестуван по обвинения, че е...

Унгария разследва съперник на Орбан за чуждо влияние

Унгарският опозиционен политик, известен като критик за управляващите, Петер...

Република Сръбска отрича геноцида в Сребреница

Парламентът на автономната Република Сръбска прие доклад, в който...

Грузинският премиер възмути Киев, новият закон спасявал страната му от украинизация

Министерството на външните работи на Украйна изрази в четвъртък...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Йордания, Ирак и Ливан възобновиха въздушния трафик (ВИДЕО)

Рисковете за сигурността вече са преодолени

Поляк е арестуван за заговор за убийството на Зеленски

Полски гражданин е бил арестуван по обвинения, че е...

14 г. затвор за руснак, помагал на Украйна

Руски военен съд осъди на 14 години затвор мъж,...

Украйна призна за ожесточени боеве, но не и за превземането на Богдановка

Главнокомандващият армията на Украйна съобщи в събота, че ситуацията...

За трети път: Гледат мерките за неотклонение на Банкова и Димитров

Днес делото ще се гледа от нов състав с председател Веселин Пенгезов

Турция неутрализирала 4 кюрдски бойци в Ирак

Турските сили за сигурност неутрализираха четирима бойци от Кюрдската работническа...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img