Любен Дилов: Стана ясно, че никой няма намерение да прави правителство

Нови избори ще произведат разум, убеден е той

Views 4308
0 0

Никой няма намерение да прави правителство. Това се виждало от записа от заседанието на ДБ, както сподели пред БиТиВи Любен Дилов-син от ГЕРБ.

В записа не се говорело за политики, не се обсъждало какво ще се прави с КЕВР. Най-лъганите в четворната коалиция са ИТН, смята той.

От записа ставало ясно, че има надхитряне за КПКОНПИ. Другата драма са междуличностните проблеми, смята Дилов.

В ГЕРБ също имало горещи спорове.

Изборите са близо, смята той и прогнозира, че те ще са на 16 октомври.

Според него тези избори ще помогнат хаосът в държавата да спре.

Царят на положението е народът , категоричен е депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Нови избори ще произведат разум, убеден е той.

Тези шест месеца опозицията получавала крушета и през това време не се е говорело за политики, по думите на депутата. ГЕРБ няма да подкрепи НС да работи до 15 септември.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП: За пореден път ИТН дърпат шалтера

ИТН търсят повод да няма правителство и го намериха. Тази позиция изрази пред БиТиВи Явор Божанков от БСП за записа на ДБ. За него той е скучен. В НС всеки ден всяка ПГ си провеждала заседания. За пореден път ИТН дърпали шалтера. За четвърти път Трифонов проваля опита България да […]