Реклама

https://www.gerb.bg/bg

LORADO отбелязва краят на ковид кризата с песента „Пари на вятъра“

Изпълнителят Радослав Иванов – LORADO се завръща на родната музикална сцена с новата си песен „Пари на вятъра“. По този начин той избра официално да сложи край на ковид кризата и да пусне духа на доброто настроение, и хубавата музика от бутилката.

В новия си клип, певецът, известен до скоро със своя домашен любимец кобрата Хю и изгрял в сериала „София ден и нощ“, като пастор Симеон, е на мост от който хвърля значителна сума пари, а в ролята на ангела, свирещ на флейта, е 10 годишната дъщеря на изпълнителя – Хелена.

В производството на музикалната продукция участва и съпругата му, която заснема и монтира видеата, а LORADO пее и пленява публиката със своя глас. Така целият процес по създаването на едно парче се е превърнал в семейно занимание, в което всеки допринася с нещо за последващите аплодисменти на публиката.
Няма нищо по-хубаво от това всички да правим нещо, което ни харесва и ни е любимо. Дъщеря ми учи в музикалното училище и е тръгнала по моя път, така че за нея свиренето е удоволствие, а жена ми дава картина на това, което искам да кажа чрез песните си и е най-верният ми приятел в живота и професията ми“, казва певецът.

Той вече мечтае за среща с феновете си, с които по негови думи, доста време са били разделени заради ситуцията, но тя вече е значитело по-благоприятна и вече планира скорошен концерт.

LORADO споделя, че преминал през ограниченията далече от София, а нови песни си тананикал докато се занимава с биоземеделие и бори вирусите с минерални, натурални и органични продукти за лечение и хранене, придружени с любимите му водни процедури.

Съвсем скоро изпълнителят ще обяви дует с обичан от поколения българи изпълнител, но… когато му дойде времето.

За LORADO накратко…

Радослав Петров Иванов – LORADO е български поп певец и актьор. Завършва висше музикално образование, специалност поп-музика пеене и актьорско майсторство в НБУ. Твори в стилове: лирична балада, поп-фънк, хаус, рок енд рол, диско, транс, етно-поп, дръм енд бейз и ар енд би. LORADO композира, изпълнява и режисира видеоклипа на песента „Флирт“ 2003 г., която се задържа няколко месеца в класация „Топ 100“ на най-излъчваните песни в българския ефир.

От 2004 г. е солист на студийна формация „ТИАМО“, с която реализират коледни песни и клипове.

Учил е актьорско майсторство в класа на Недялко Ковачев в Нов Български Университет. Участва в холивудски продукции:

  • „София-Ден и нощ” в ролята на Пастор Симеон 2016-2017 от 227 епизад до 273 епизод.
  • „В ада“ — 2002 г. с Жан Клод Ван Дам
    – „Спартак“ — 2004 г. с Горан Вишнич
  • „Кодът” с Антоонио Бандерас – 2006г.
  • „Циклопът“ – 2008 г.

Лауреат е от няколко певчески конкурса:

  • Златна статуетка и медал за „Най-добър нов поп-изпълнител за’98“ от Рекламно импресарска агенция Р.НИК
  • Фестивал „Поп рок магия“’99 награда на организаторите — Национално радио Пловдив и фондация „Акценти“ (продуциране на песен)
  • „Национален конкурс за млади поп певци и композитори“, организиран от Международен културен център „DOR-G“ — голяма награда 2000 г. Клипът „Звездни стъпки“ е продуциран от гореспоменатия конкурс. Този конкурс го среща с композиторката и текстописка Мари Хигелс. Сред песните, които създават, са „Дъщеря на вятъра“, „Звездни стъпки“, „Без теб любов“, „Самота“ — Участия на българския конкурс на „Евровизия“ с песните „Парадокс ремикс“ и „Море от екстаз“.
Няма налично описание.
spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Нови разкрития в News24sofia.eu за намушканата жена в софийския квартал „Надежда“ 4 (СНИМКИ/ВИДЕО)

СДВР издирва 28 - годишен мъж, който е криминално проявен, научи още News24sofi.eu

Влязоха с взлом в тото пункт в Благоевград

Разбита е стъклената врата на обекта

Михаил Константинов вижда нова коалиция след изборите

Сегашната сглобка се осъществява невъзможна след изборите на 9...

Нидерландия ще ни съдейства пред Австрия за пълен Шенген

Неприемливо е да не сте членове на Шенген и...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img