Линейка извън строя след челен удар край Долно Осеново (ВИДЕО)

News24sofia.eu
Прочитания 3202
0 0

Линейка от филиала на спешната помощ в Симитли и лек автомобил са се ударили челно на пътя Симитли-Банско. Двама души пострадаха, в това число и медицинско лице, пътувало в линейката, съобщава БГНЕС.

Колата на Спешната помощ е пътувала на повикване за село Долно Осеново.

При разклона за селото по средата на осевата линия има микробус, изчакващ за ляв завой към Долно Осеново. Водачът ни линейката мислил, че бусът спира заради сирените, с които се движи. Тъкмо да го заобиколи отляво, бусът тръгва и така линейката се озовава в насрещната лента. Там е ударена от лек автомобил „Фиат“, движещ се в посока Симитли.

И двата автомобила са били без видимост. Бусът обаче е продължил пътя си.

От АПИ съобщиха, че движението в засегматия участък вече е възстановено.

/снимка и видео: БГНЕС

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Американците подкрепят помощта за Украйна, но не искат война с Русия

Два месеца след като Русия нахлу в Украйна, американците са решителни в подкрепата си за нападнатата страна, като голямото двупартийно мнозинство подкрепя засилените санкции срещу Русия и подкрепя военната и хуманитарна подкрепа за украинците, според The Washington Post. Като цяло 73 процента казват, че Съединените щати помагат колкото е необходимо

Read More »