Левски показа неописуема радост от съблекалнята (СНИМКИ/ВИДЕО)

News24sofia.eu

Футболистите празнуваха бурно и емоционално спечелената Купа на България

Views 20842
0 0
Снимка: LAP.bg

Левски показа с видео от съблекалнята на тима как футболистите празнуват след триумфа за Купата на България срещу ЦСКА.

Както вече Информационна агенция News24sofia.eu съобщи, че „Сините“ надвиха „червените“ с 1:0 във финала и вдигнаха първи трофей след 13 години „суша“, а емоцията на „Васил Левски“ бе неописуема.

Кадри: „Левски“ TV

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Украински батальон стигна до границата с Русия

Украинските въоръжени сили са достигнали държавната граница с Русия в Харковска област. Военнослужещите от 227-и батальон на 127-а бригада за териториална отбрана се обърнаха към президента Володимир Зеленски и докладваха за изпълнението на поставената задача. Това става ясно от видеоклип на териториалната отбрана на украинските въоръжени сили в социалните медии.

Read More »