Къци Вапцаров пострада при инцидент с мотора си в София

News24sofia.eu

След сблъсъка Къци Вапцаров е с леки травми и е откаран в болница, информира Luboslovie.bg

Прочитания 51262
0 0

Водещият Къци Вапцаров е пострадал при катастрофа в София.

Сигнал за инцидент между моторист и кола на кръстовището на ул. „Г.С. Раковски“ и бул. „Дондуков“ е постъпил в МВР в 10:30 часа тази сутрин.

След сблъсъка Къци Вапцаров е с леки травми и е откаран в болница, информира Luboslovie.bg

Следобяд моторът му все още беше на мястото на инцидента.

Причините за катастрофата се изясняват.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

САЩ: КНДР може да проведе ядрен тест до месец

Властите в Съединените щати вярват, че Северна Корея подготвя своя ядрен полигон Пунгие-ри и може да са готови да проведат тест там още този месец. Това заяви в петък заместник-говорителят на Държавния департамент Джалина Портър, цитирана от „Ройтерс“. Северна Корея наскоро засили изпитанията на оръжия и възобнови изстрелванията на междуконтинентални

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: