„Крачката в страни“ на Каракачанов като саможертва, а не като оферта

Прочитания 4318
0 0
Снимка: БГНЕС

Хората трябва да избират политики, а не шоу.

Така реагира в студиото на Нова телевизия Искрен Веселинов от ВМРО.

Няколко пъти той отказа да отговори на въпроса дали ако на предстоящите избори гласуването за войводите ще донесе правителство на Бойко Борисов или на Слави Трифонов. Искрен Веселинов не е съгласен с този въпрос, тъй като „има и трети път – да се получи национално отговорно правителство“.

Именно това обещават от ВМРО, по думите на Веселинов това е пътят на държавническо мислене и отговорност, прагматично правене на политика. Така се прави политика и така трябва да е, отсече Искрен Веселинов.

Войводата обясни и предложението, отправено вчера от лидера му Красимир Каракачанов за „крачка в страни“ на лидерите от патриотичните формации. Веселинов уточни, че това може да означава и лидерите да не влязат в листите за предстоящите избори, а да остават само като мотиватори и ментори в партиите си. Това е един вид лидерите да направят саможертва и е лична заявка на Каракачанов. Предложението не е отправено все още директно към Валери Симеонов, Волен Сидеров и Веселин Марешки – партиите, които бяха посочени като евентуални партньори в бъдещото патриотично обединение.

Това което можем да искаме е да се създаде отбор за бъдещия парламент„, обясни Искрен Веселинов, за да не изтече в канала патриотичния вот.

Ако патриотично обединение не се постигне, ВМРО са готови да отидат отново сами на изборите и то с добро самочувствие.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Адриан Петков

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Николай Витанов: Вълна на COVID-19 на есен - въпросът е какво ще завари

Третата вълна отмина и излизаме от зоната на хаоса. Toва заяви математикът и член на бившия вече НОЩ проф. Николай Витанов в сутрешния блок на БНТ. Прогнозите са добри, но трябва да внимаваме и не трябва да се уповаваме на сезонния ефект на вируса. Индийският вариант е на нашите граници

Read More »