Костадинов: Заповедта за зеления сертификат е спусната отгоре

Views 5339
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Има заповед, спусната на правителството на България, според която зеленият сертификат ще стане задължителен за всички административни сгради. Това мнение изрази лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в интервю за предаването Неделя 150 по БНР.

Той уточни, че партията му е срещу принудителното ваксиниране, каквото според него се налага със зеления сертификат.

Не съм сигурен, че това, което каза министър-председателят за отпадането на зеления сертификат при 75% ваксинирани, ще стане„, категоричен бе Костадинов.

За организирания от „Възраждане“ протест пред Народното събрание на 12 януари, Костадинов заяви, че ще обедини различни хора – и ваксинирани, и неваксинирани, защото според него хората не трябва да бъдат делени на този принцип.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Механизъм за компенсация можело да се подготви преди изплащането на преизчислените пенсии

Управляващите можеха още преди изплащането на преизчислените пенсии през януари да подготвят механизъм за компенсиране на хората, които получават по-малка сума с новата добавка от 60 лева, в сравнение с декември, когато добавката беше 120 лева. Това заяви пред БНР депутатът от ДПС и заместник-председател на парламентарната социална комисия Хасан […]