Костадин Ангелов няма нужда от политика, за да осигури безопасни избори

Ангелов не съобразява мерките с датата на изборите

Прочитания 9623
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu

Правенето на политика сега е нелепо, а настоящата ситуация е проблем пред целия народ. Тази ситуация изисква друг тип действия, а не политика, настоя проф. Ангелов.

Той е убеден, че хората нямат нужда в момента от правенето на политика. Единствено единението и рационалното мислене ще доведат до резултат, стана ясно по време на срещата при президента Румен Радев за консултации преди предстоящите парламентарни избори, предаде репортерът на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор стефанов.

Тогава, когато е ясна датата на изборите, тогава здравните власти ще имат отговор на всички въпроси, които се задават.

Проф. Ангелов призова да се мисли за всеки един български гражданин. Именно дилемата дали да се мисли за изборите, или за отделния човек се е откроила по време на срещата при президента, според тълкуванието на Костадин Ангелов.

Той увери, че ако на държавния глава му трябва помощ, за да вземе информирано решение, здравните власти са готови да го запознаят с генеричната част на плана.

Иначе властите работят по план за изборите, но за да бъде представен, трябва да е ясна датата. За да стъпва на конкретни и ясни факти, този план трябва да е актуализиран и представен непросредствено преди изборите.

Ако сега представим един план, съобразен с дата, която не знаем, той ще бъде генеричен, категоричен бе проф. Ангелов.

Възможностите за правото на глас на всеки един български гражданин са няколко: създаване на СИК, в които да гласуват само карантинирани лица, СИК, в които да гласуват лица, поставени под изолация и създаването на подвижни СИК за гласуване за хората по домовете. Всички тези варианти се обмислят от здравните власти.

Сега е време да мислим за здравето и живота на хората, нека да се съсредоточим върху това да се доближим до позитивни резултати в битката срещу коронавируса, призова Костадин Ангелов.

Нека да не прибързваме нито с радост, нито с решения, каза той.

Не може мотивацията при взимането на решения да става с предстоящите избори, както и обвързването с ваксинационния план, акцентира той.

Здравните власти не се ръководят от изборите за взимането на мерките срещу коронавируса, увери Костадин Ангелов. На този етап държавата работи по неофициално обявената дата от страна на президента Румен Радев за провеждането на изборите – 28 март.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Борисов се готви за избори 28 март, а Радев се опитвал да ги отложи (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов заподозря държавния глава, че се опитва да отложи изборите. Президентът сега се чуди как на база на медицински специалисти да отмени изборите, но да се опира на това, че никой не може да му даде прогноза е грозно, коментира премиерът от Велико Търново за проведените днес консултации […]