Костадин Ангелов иска да се върви стъпка по стъпка, но към избори

Views 1684
0 0
Снимка: архив БГНЕС

В момента България е изправена пред криза, която заплашва националната ни сигурност. Правителството и Кирил Петков се провалиха и най-добрата мярка е да си отидат. Това заяви депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов в ефира на Нова телевизия.

Макар и да призна, че отиването на избори е лош вариант, това е по-добре за хората и за страната.

Предпочитаме избори и народът да нареди партиите така, че да има по-стабилно правителство„, каза Ангелов.

Попитан дали парламентарната група би подкрепила нов опит на „продължаваме Промяната“ да състави кабинет в рамките на това Народно събрание, проф. Ангелов каза, че „тези хора са много далеч от парламентаризма и от политическата система„, но е много трудно в условията на тези кризи да говорим с хипотези.

По думите на Ангелов разликата между Кирил Петков и Бойко Борисов е много голяма. „Бойко Борисов е държавник, които много пъти е решавал кризи и знае кои са правилните решения за страната„, каза той.

Попитан дали те ще предложат кабинет в рамките на това Народно събрание, Костадин Ангелов поиска „да правим нещата последователно, с малки стъпки, крачка по крачка“ – като се завърти рулетката и се стигне да им връчат мандата, ще седнат и ще решат какво да правят.

На въпрос защо ГЕРБ са оставили мафията да управлява ГКПП „Капитан Андреево, както твърдят управляващите, Ангелов отговори: „Характерно за мафията е, че в нея има фамилии. Вижте фамилия Лорер. Той е министър на иновациите, а жена му е шеф на кабинета на Министерството на финансите.

Мирослав Иванов е председател на парламента, а годеницата му Лена Бориславова е говорител на премиера“. „Ако по наше време се беше случило нещо подобно, от сутрин до вечер щяхте да се занимавате с това„, заяви още Ангелов.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Западът завинаги загубил доверието на Русия

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия вярва, че кризата в Украйна ще бъде продължителна и западните страни няма да могат да възстановят доверието на страната му. Да, това ще бъде дълга криза и ние никога няма да се доверим на Запада отново, отбеляза той в интервю за Ем […]