Корнелия Нинова иска Ревизоро в парламента

Прочитания 273
0 0
Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска в парламентарна зала да дойде екоминистърът Емил Димитров.

Грижа на държавата е да осигури чиста вода и чист въздух, по думите й.

Соцлидерът изтъкна, че от години водата в Хасково е негодна за пиене.

Тя даде за пример и казуса с „Алепу“, който за нея е ярък пример на безнаказаност. Червеният лидер разкритикува вчерашните думи на Ревизоро, че нямало да е екобухалка.

В последните години станаха известни десетки случаи на нерегламентирани сметища в България, аргументира се Нинова.

Председателят на парламента Цвета Караянчева й обясни, че социалистите трябвало да внесат нужните подписи за иницииране на изслушване.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Депутатите се заеха с бъдещето на хазарта

Депутатите подхванаха на първо четене два проекта за хазарта – на Валери Симеонов и на Даниела Дариткова. Патриотите целят ограничаване на хазартната зависимост и подобряване на регулаторната рамка. Като следващ етап в борбата с хазартната зависимост се предлага хазартните игри в казина и игрални зали да могат да се организират само

Read More »