Комисията „Манолова“ изслушва ръководството на Фонд „Сигурност на електроенергийната система“

Views 1015
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu

Временната парламентарна комисия за ревизия на управлението за последните пет години ще изслуша ръководството на Фонд „Сигурност на електроенергийната система“.

Очаква се също комисията, ръководена от Мая Манолова, да изслуша сигнали на неправителствени организации.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Радев връчва мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС

Президентът Румен Радев ще връчи, в 9,30 часа, мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, излъчен от втората по численост парламентарна група в 46-ото Народно събрание – Румен Радев От формацията обявиха, че ще върнат мандата. В 8.30 часа коалицията ще представи проекта за правителство на пресконференция в […]