Кола блъсна жена с двете ѝ деца на пешеходна пътека в Несебър

Прочитания 1892
0 0

Кола блъсна майка с две деца на пешеходна пътека в Несебър, съобщават от бургаската полиция.

Пътният инцидент е станал около 10.40 часа вчера на ул. „Иван Вазов“.

Автомобилът, шофиран от 66-годишен мъж от Свети Влас, отнел предимството и ударил пресичащата 49-годишна жена от Пазарджик и 9-годишните й близначки.

Те са откарани в УМБАЛ – Бургас, като жената е оставена за лечение с комоцио, но без опасност за живота.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

20% от БВП да отиват за социални услуги, настояват от КНСБ

Трябва да има значително увеличение на разходите на държавата в сектор социална политика. В рамките на 4 години, колкото би бил мандатът на евентуален нов кабинет, този стълб в разходната част на бюджета, трябва да нарасне до 20% или от 18,8 до 30 млрд. лева.  Това настояват от най-голямата синдикална […]